Start van hoofdcontent

Cultuur

nl

One Direction-fans woedend op Humberto Tan

6 december 2014, 12.03 uur · Aangepast 8 december 2014, 00.55 uur · Foto: Eva Rinaldi

One Direction komt waarschijnlijk naar Ziggo Dome en dat zorgt voor hysterische fans die blijkbaar niet veel meer kunnen hebben.

De opnames van de band, die maandag te zien is in een speciale uitzending van Tan's programma RTL Late Night, zouden volgens verschillende bronnen vandaag plaatsvinden in de Ziggo Dome.


1d fans: 1. wat zijn het er veel 2. wat klagen jullie veel 3. het aantal fans die er bij mogen zijn wordt door 1d bepaald 4 Maandag beelden!

— Humberto Tan (@HumbertoTan) 6 december 2014
Fans die bij de uitzending aanwezig wilden zijn konden bellen of sms'en om kans te maken. Dat werd massaal gedaan, waardoor de kaarten al snel weg waren, met veel verdrietige en ook boze meisjes tot gevolg. Een tweet van Humberto Tan over de fans ( 'wat klagen jullie veel!') was net even te veel voor ze. 'Vijf mensen die ons leven veranderd hebben, idiolen (sic) zijn dat, maar dat zullen jullie nooit snappen', 'het doet zoveel pijn' en 'je weet niet hoe het voelt' behoren nog tot de mildere reacties op Tan's tweet. 

@HumbertoTan DAT WETEN WIJ OOK WEL EIKEL TENMINSTE DE ECHTE DIRECTIONERS DIE STOMME CARROTS DIE GEWONNEN HEBBEN WETEN DAT VAST NIET

— ChantalPlease Luke (@Chantal5SOS) 6 december 2014

@HumbertoTan wtf wat een homo ben jij krijg lekker aids ofzo jezus

— liam follow me ??. ° (@wigglyhes) 6 december 2014