Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajax-supporters doen advocaat in de ban: 'Je helpt geen kakkerlakken'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 26 februari 2015, 19.52 uur

Supporters van Ajax zijn helemaal klaar met advocaat Christian Visser. De raadsman, die menig Ajacied bijstond die met justitie in aanraking was gekomen, staat namelijk supporters van aartsrivaal Feyenoord bij.

Zo staat Visser Feyenoord-medewerker Frank de W.  bij, die ervan verdacht wordt zich te hebben verzet bij zijn arrestatie in Rome. Ook zou hij voorwerpen naar de Romeinse politie hebben gegooid. Het is voor Ajax-fans de reden om met de advocaat te breken, hij wordt zelfs tot persona non grata verklaard.

'Christian was de juiste persoon, zelf is hij namelijk naast advocaat ook supporter en seizoenskaarthouder en sinds kort zelfs lid van Ajax. Dat hij wel eens een supporter van een andere club verdedigt, hoort blijkbaar bij zijn werk. Wij vinden het echter onacceptabel dat hij  de aartsrivaal bijstaat. Iemand die het nodig vindt om kakkerlakken te helpen, is wat ons betreft niet meer welkom bij Ajax', schrijven de supporters op Facebook

In het verleden stond Visser onder andere Ajax-supportersgroep Vak 410 bij toen de groep geweigerd dreigde te worden bij mogelijke kampioenswedstrijd tegen Heracles. Ook stond hij Celtic-supporters bij die waren opgepakt tijdens rellen op de Dam, voorafgaand aan het Champions League-duel Ajax-Celtic in 2013.