Start van hoofdcontent

Stad

nl

Kijk mee om 13:00 uur naar Basta Live over talent en beroepen

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 23 juni 2015, 16.21 uur

In Amsterdam beginnen steeds meer jongeren een eigen bedrijf. Ook komen er steeds meer nieuwe beroepen bij zoals cupcake designer, vlogger en drone operator.

Het AT5-schooltelevisieprogramma Basta besteedt daarom deze hele maand al aandacht beroepen. En vandaag is er een live gesprek waar kinderen met elkaar en experts in gesprek gaan.

In Basta Live ontvangt presentator Menko Arends bekend acteur en skater Pascal Tan. Hij werd maar liefst drie keer Nederlands kampioen inline skaten en heeft één van de hoofdrollen in de film Hoe Overleef Ik Mezelf? Daarnaast schuift hij wekelijks aan in het testpanel van Checkpoint. Pascal weet dus alles over je talent ontdekken en je dromen najagen.

En dat is niet het enige, tijdens de uitzending belt groep zeven van de Klimop uit Amsterdam-Noord in om mee te discussiëren. Iedereen kan hieronder tussen 13.00 en 13.30 uur live meekijken naar Basta Live. Ga Wil je je mening geven of heb je zelf een vraag voor Pascal? Dat kan uiteraard via het Twitterkanaal @BastaTV. Vergeet dan niet de hashtag #bastatv te gebruiken.