Start van hoofdcontent

Stad

nl

Amsterdamse Pamela genomineerd voor toiletdame van het jaar

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 9 november 2015, 17.10 uur

De Amsterdamse Pamela is genomineerd voor de toiletdame van het jaar-verkiezing, georganiseerd door 3FM-dj's Barend en Wijnand. Pamela is één van de acht gelukkig genomineerden. Ze staat elke uitgaansavond in de Van Dyck Bar in de Korte Leidsedwarsstraat.

'Pamela is een icoon binnen Van Dyck Bar. Ze is onze rots in de branding, super geliefd door iedereen. Ze heeft de meest mooie uitspraken', reageert eigenaar Boyd Baptist.

'Als ik aan het werk ben is het altijd een feest', aldus Pamela. 'Heel veel mensen blijven hangen. Je ontmoet heel veel nieuwe mensen, ook BN'ers.' Toch kleven er soms ook nadelen aan het werk. 'Vaak willen ze met zijn tweeën in de toilet en dan trap ik ze eruit.'

De bezoekers zijn er in ieder geval over eens: Pamela moet winnen. 'Beneden is er ook altijd een feest gaande, want daar staat Pam. Of ze is heel vrolijk, of heel boos omdat er een vervelende klant is. Ze lost het in ieder geval wel altijd op haar Antilliaanse manier op.' Vrijdag hoort Pamela of ze heeft gewonnen.