Start van hoofdcontent

Stad

nl

Politie zoekt getuigen om zaak dubbele steekpartij Mauvestraat rond te krijgen

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 18 november 2015, 18.25 uur

De politie is op zoek naar extra getuigen van de dubbele steekpartij op de Mauvestraat in Zuid van zaterdag 25 oktober. De vermoedelijke dader zit al vast, maar om de zaak naar de rechter te kunnen sturen zijn meer verklaringen van omstanders nodig.

De dader sloeg op de bewuste dag rond 19:00 uur twee keer toe bij twee verschillende personen. Het eerste slachtoffer is een 39-jarige man. Hij werd uit het niets aangevallen door een onbekende man. Hij liep hierbij verwondingen op aan zijn borst.

Het tweede slachtoffer is een 28-jarige man die net een patatje had gekocht en onderweg was naar huis. Ook in dit geval werd het slachtoffer uit het niets van achteren benaderd door de dader en kreeg een klap op zijn rug. Achteraf blijkt dat de man hem met een mes in zijn rug heeft gestoken.

Gek genoeg liep de dader na de steekpartij weg alsof er niets aan de hand was. Dit gaf het slachtoffer de kans om de politie te bellen, waardoor de man ingerekend kon worden. Het slachtoffer hield aan de aanval een gebroken rib en een scheurtje in zijn long over.

Heb jij op 25 oktober meer van de twee steekpartijen gezien? Bel dan met de politie op 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.