Start van hoofdcontent

Cultuur

nl

Fans chagrijnig over 'klein' optreden Shawn Mendes

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 5 februari 2016, 12.13 uur · Foto: YouTube / ShawnMendesVEVO

De Canadese singer-songwriter Shawn Mendes geeft later dit jaar een optreden in Paradiso. Vandaag gingen de kaarten in de verkoop, maar een hoop fans grepen mis.

Mendes geniet, ook in Nederland, een grote populariteit onder met name jonge fans. Voor het Facebook-evenement Shawn Mendes in Paradiso gaven zo'n tienduizend mensen dan ook aan geïnteresseerd te zijn, maar helaas passen er maar 1.500 mensen in de grote zaal van Paradiso. 

De kaarten die vanochtend in de voorverkoop gingen waren dan ook in no-time uitverkocht. Veel fans beklagen nu zich over het tempo waarin de kaarten weggingen, ook zijn er klachten over een storing op de site van Ticketmaster. Een aantal fans claimt dat bij het afrekenen van de kaarten een storing optrad, waardoor ze naast een van de zo felbegeerde tickets grepen.

@Ticketmaster_NL schaam jullie, ik zat er binnen 30 seconde in en toen kreeg ik technische fout, waardoor ik nu geen tickets heb

— inge [PB] (@sexywowor) 5 februari 2016

@arifeatshawn @Ticketmaster_NL idd veel mensen kregen foutmelding fuckers

— SHAWN TO HMH✨ (@MyBieberSparkle) 5 februari 2016 Fans hopen nu dan ook dat Mendens nóg een optreden geeft in Nederland, of de volgende keer voor een grotere zaal kiest.