Start van hoofdcontent
nl

'Borat' tapt bier in café op Prinsengracht

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 19 februari 2016, 19.22 uur

De Britse acteur Sacha Baron Cohen, beter bekend als zijn alter-ego's Ali G, Borat en Brüno, was gisteravond in de stad. Ter promotie van zijn nieuwe film Grimsby, waarin hij een Engelse hooligan speelt, tapte hij een half uur gratis bier in café De Heuvel op de Prinsengracht.

De komiek, vermomd als het karakter Nobby uit zijn nieuwe film, sprong halverwege de avond plots achter de bar, weet Het Parool. De meeste aanwezigen hadden niet door dat het om de bekende acteur ging, totdat een enorme colonne aan cameramannen de kroeg binnenging.

Lees ook: Sacha Baron Cohen komt weer naar de stad

Het is niet de eerste keer dat de acteur Amsterdam aandoet om zijn film te promoten. Eerder scheurde hij schaars gekleed over de grachten voor zijn film Brüno en maakte hij de Wallen onveilig als de antisemitische Kazachstaanse Borat.

Vandaag werd hij nog gespot toen hij in Oranje-shirt een hotel in de stad verliet. Hij was opnieuw in de stad te vinden ter promotie van de film. Hij werd geïnterviewd door Jandino Asporaat in een andere kroeg. Ook kreeg hij een rondleiding door de stad en speelde hij FIFA.

abc5media_image_1

Posted by Grimsby on Thursday, February 18, 2016
Universal Pictures Nederland