1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 12 maart 2016, 17.49 uur

Edwin van der Sar heeft vanmiddag bij vv Noordwijk laten zien dat hij het keepen nog niet is verleerd. De 45-jarige oud-international viel voor één keer in bij zijn oude amateurclub, waar hij nog steeds lid van is, en hield tijdens het duel tegen de Jodan Boys een penalty tegen. Toch was dat niet genoeg om te winnen, de wedstrijd eindigde in 1 - 1.

De rentree van een van de beste keepers van Nederland trok veel bekijks, de wedstrijd op sportpark Duinwetering kon rekenen op ruim 2500 bezoekers, weet Omroep West. In de 73e minuut wist Van der Sar toch de nul niet te houden en kreeg een tegendoelpunt te verwerken. In blessuretijd werd het toen toch nog 1 - 1.

De Champions League-finale herbeleefd bij @vvnoordwijk: Van der Sar stopt een strafschop tegen @jodanboys #noojod pic.twitter.com/9GCXf0Rkyz