Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Hartman beklaagt zich over 'slaven' van Ajax: 'Wees niet zo'n jankerd!'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 23 maart 2016, 17.12 uur

Maxim Hartman interviewt sinds de start van de tweede seizoenshelft voor NOS Studio Sport wekelijks een Eredivisiespeler. Hij beklaagt zich er echter over dat hij van de grote clubs, waaronder Ajax, geen medewerking krijgt. Toch is dat volgens de persdienst van Ajax complete onzin.

'Het is leuk, maar we zijn wel afhankelijk van de voetballers die wel of niet willen. Met name bij de topclubs willen de spelers wel, maar dan mag dat niet van de persdienst of van de leiding', zo vertelt Hartman bij Clubhuis 16.

'Dus als je zit te kijken en je speelt bij Ajax, PSV of Feyenoord; wees niet zo'n jankerd! Je hebt zelf ook nog rechten en geef jezelf gewoon op', vervolgt hij. Volgens Harman is de clubleiding bang dat hij de spelers kapot maakt. 'Ik maak niemand kapot. Ik maak iedereen alleen maar sympathieker, want als je naast mij staat dan kom je altijd leuk over. Dat komt omdat ik zo'n teringlijer ben.'

Ajax ontkent echter dat spelers niet door Hartman geïnterviewd mogen worden. Wel heeft de club een voorkeur voor interviews die gerelateerd zijn aan de prestatie van de speler bij de club. 'Maar we houden het niet tegen. Het past ook wel bij Hartmans prikkelende manier van interviewen, met deze uitspraak prikkelt hij ons. Deze uitspraak is echter complete onzin', aldus Ajax-persvoorlichter Miel Brinkhuis.

 

Ajax, Feyenoord, PSV willen niet meewerken aan video-items met Maxim Hartman. Kinderachtig!Sluit je aan bij MaximHartmanfans & LIKE en laat zien dat jij wel zit te wachten op interviews met spelers van de topclubs! Hoe groter onze groep, hoe meer kans dat de clubs overstag gaan.

Posted by MaximHartmanfans on Tuesday, March 22, 2016