Start van hoofdcontent
nl

Deze week in Bureau 020: Week 24

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 15 juni 2016, 18.04 uur

Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de volgende zaken.

De complete uitzending nog bekijken kan op AT5.nl/bureau020.

Galjoen

Maandag 25 april hebben twee mannen een overval gepleegd op een woning in Amstelveen. Daarbij zijn de 68-jarige en de 72-jarige bewoner een uur lang vastgebonden in hun huis. Ze zijn hierbij gewond geraakt. De daders zijn er uiteindelijk vandoor gegaan met een flinke buit.

abc5media_video_0

Mishandeling
Een 20-jarige man is eind februari zwaar mishandeld aan de Buiksloterweg in Noord bij de pont richting het Centraal Station. Nadat drie mannen het slachtoffer meerdere malen hebben geschopt en geslagen heeft één dader het slachtoffer naar een wachthokje gesleept en hem daar achter gelaten. De politie wil graag in contact komen met mensen die de bewuste avond iets hebben gezien.

abc5media_video_1

Overleden baby
De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de overleden baby die vorige week werd gevonden bij de Sloterplas. Op dit moment is er nog veel onduidelijk en daarom wil de politie graag iedereen spreken die meer weet. Ook doet de politie een beroep op de medische wereld. Er kan altijd anoniem gebeld worden naar 0800-7000.

abc5media_video_2

Korte zaken
En de politie is op zoek naar drie mannen die een restaurant in de Van Baerlestraat in Zuid hebben gebroken. Daarnaast is Frank Spaling vermist, laatst gezien op 11 mei in Noord.

abc5media_video_3

De complete uitzending nog bekijken kan op AT5.nl/bureau020.