Start van hoofdcontent
nl

Politie wil hulp bij identificatie dode man met tattoos

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 17 augustus 2016, 12.32 uur

De politie wil graag hulp bij het identificeren van een dode man, die op 13 juli op de Geuzenkade werd gevonden.

Update 9 augustus: de man is inmiddels geïdentificeerd, de foto's zijn van AT5.nl verwijderd. 

De man had zichzelf van het leven beroofd. De leeftijd van de man wordt geschat tussen de 35 en 40 jaar en hij woog 55 kg. Hij had zwart haar, aan de zijkanten opgeschoren en bij elkaar gebonden in een elastiekje. Hij had 2 zilverkleurige ringetjes in zijn linkeroor, 1 gaatje in zijn rechteroor en een zilverkleurige navelpiercing.

Kleding
Hij droeg een kobalt blauw T-shirt met een cartoon opdruk van hersenen en ogen. Daar overheen een blauw-geel geblokte blouse en over de blouse droeg hij een donkerblauw T-shirt met opdruk. Hij had kobaltblauwe ‘New Balance’ sportschoenen, maat 44, aan en donkerblauwe sokken. Daarnaast droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek met riem met een gesp in de vorm van een schedel, Amerikaanse vlaggen en adelaars, een zwarte boxershort en een zwart leerachtig motorjack. 

Tatoeages
De man had verschillende tatoeages (zie foto’s). Opvallend zijn de tatoeages op zijn rug van een rokende man en twee skelet-engeltjes en die op zijn rechterkuit van een kruis met links en rechts een schedel met vlammen

De politie vraagt tipgevers te bellen met het nummer 0800-6070 of het tipformulier in te vullen.