Start van hoofdcontent
nl

Ymani (12) danst met Justin Bieber: 'Toen ik het hoorde ging ik uit mijn dak'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 6 oktober 2016, 18.38 uur

De 12-jarige Ymani Ramsahai mag dit weekend met Justin Bieber dansen in het Gelredome. 'Toen ik het hoorde ging ik helemaal uit mijn dak', vertelt de danseres.

Lees ook: Justin Bieber en Martin Garrix gespot in Albert Heijn op Gelderlandplein

De choreograaf van Justin Bieber had een oproep geplaatst. De opdracht: dans zijn choreografie zo goed mogelijk na. Ymani stuurde haar filmpje in, en werd uiteindelijk met drie andere Nederlanders uit de duizenden inzendingen uitgekozen om mee te dansen in het Gelredome.

'Congratulations'
Ymani vertelt over het moment dat ze hoorde dat ze één van de winnaars was: 'Ik was in mijn kamer samen met een vriendin karaoke aan het zingen. Mijn moeder schreeuwde heel hard ''Ymani''. Ik dacht dat ze boos was omdat we zoveel herrie maakten. Maar toen las ik 'congratulations' en ging ik helemaal uit mijn dak. Iedereen in huis ging schreeuwen en alles.'

Lees ook: 'Garrix heb ik om zijn ID gevraagd, bij Justin Bieber durfde ik het niet'

Haar dansleraar weet wel waarom zijn leerling is uitgekozen: 'Ik denk dat Ymani qua discipline en wat ze wil leren van dansers. Ze is er serieus mee bezig en dat zie je. Dus als Justin Bieber en zijn choreograaf kijken naar zo'n video, je denkt: ik zie iets door dat kleine lichaampje wat ik herken. Dat is gewoon star quality.'

Selfie
Ymani weet nog niet wat ze tegen Justin gaat zeggen: 'Ik heb niks voorbereid. Ik denk dat ik op dat moment iets bedenken.' Ze hoopt wel een selfie met de zanger te kunnen maken.