Start van hoofdcontent

112

nl

Twee doden gevonden in woning Ceintuurbaan, politie denkt aan misdrijf

17 juli 2017, 17.31 uur · Aangepast 17 juli 2017, 20.12 uur

In een woning aan de Ceintuurbaan zijn vanmiddag twee overleden personen gevonden. De politie houdt er rekening mee dat ze door een misdrijf om het leven zijn gekomen.

In verband met verdachte omstandigheden is er een onderzoek gestart, meldt de politie. Het betreft een woning op de tweede etage. Een buurtbewoner zegt dat de eigenaar van de woning het buitenland zit. Twee vrienden zouden op het huis passen.

Agenten zouden de woning zijn ingegaan nadat er geen contact tot stand kwam met de twee. Dit was rond half twee. 

Identiteit niet bekend
Een woordvoerder van de politie kon nog verder geen mededelingen doen over de situatie. 'Het onderzoek is net opgestart dus daar ik nog niets over zeggen.' In een persbericht zegt de politie rekening te houden met een misdrijf. 

Er wordt verwacht dat er nog de hele avond sporenonderzoek zal plaatsvinden in de woning. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekendgemaakt.

Mogelijke getuigen gezocht
De politie hoopt verder nog getuigen te spreken die mogelijk iets verdacht hebben gezien de afgelopen dagen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Twee overleden personen in woning #Ceintuurbaan aangetroffen. In verband met verdachte omstandigheden start de politie een onderzoek.

— Politie Amsterdam eo (@Politie_Adam) July 17, 2017