Dagen van Peter Bosz lijken geteld bij Borussia Dortmund

25 november 2017, 18.32 uur

Het ziet ernaar uit dat Peter Bosz de kerst bij Borussia Dortmund niet gaat halen. De Duitse topclub gaf vanmiddag een 4-0 voorsprong uit handen tegen aartsrivaal Schalke 04.

Na ongeveer een halfuur stond Borussia al met 4-0 voor. Pas in de 61ste minuut deed Schalke iets terug. Het was uiteindelijk de Braziliaan Naldo die diep in blessuretijd de gelijkmaker scoorde. Tussendoor had Borussia-aanvaller Pierre-Emerick Aubameyang nog een rode kaart gekregen.

? | Drama voor Peter Bosz. In een knotsgekke derby komt Schalke 04 terug van een 4-0 achterstand. In extremis maakt Naldo de 4-4! #bvbs04 pic.twitter.com/pbTrL1X84X