Jong Ajax verliest koppositie na wedstrijd tegen Jong AZ

25 maart 2018, 18.57 uur

Jong Ajax staat niet meer in de koppositie na een verloren wedstrijd tegen Jong AZ. De wedstrijd eindigde vanmiddag met 0-1 op speelveld De Toekomst. Pas in de tweede helft werd gescoord door middenvelder Tijjani Reijnders.

Jong Ajax begon scherp aan de thuiswedstrijd, maar grote kansen waren er niet. Pas in de 47e minuut kwam een kopbal van Ron Vlaar, die helaas ver over het doel belandde.

Na de rust ging de wedstrijd op hetzelfde niveau verder, maar de wedstrijd werd in de 47e minuut stilgelegd toen verdediger Vincent Regeling vol door zijn knie ging. Regeling kampte al langer met een knieblessure en werd daarom van het veld gehaald. Melle Springer verving hem voor de tweede helft.

Hoekschop
In de 76e minuut kwam het doorslaggevende doelpunt van AZ-middenvelder Tijjani Reijnders. Hij scoorde simpel met een hoekschop, al was het op het randje van buitenspel. Het blijft het enige doelpunt van de wedstrijd.