Jong Ajax verslikt zich in MVV

23 november 2018, 22.10 uur

Op de eigen Toekomst heeft Jong Ajax een nederlaag geleden tegen MVV. De Maastrichtenaren zegevierden met 0-1.

Ondanks een redelijke start worstelde Jong Ajax in de eerste helft met zichzelf. MMV creëerde ook niet veel, maar na een halfuur tekende Koen Kostons uit de eerste echte kans wel meteen de 0-1 aan. Hij schoot een vrije trap goed binnen en liet Kotarski kansloos.

In de tweede helft probeerde Ajax het wel, het was ook beter dan de bezoekers, maar echt soepel draaide het niet. Kansen voor Pereira en Sierhuis en de rentree van Matusiwa (na enkele maanden blessureleed) mochten niet baten. Het bleef bij die ene treffer voor de Limburgers.

MVV laat Jong Ajax daarmee achter zich op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. De Amsterdammers staan nu dertiende met negentien punten uit vijftien wedstrijden. Een tegenvallende positie voor de regerend kampioen.