Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Studio Ajax met Huntelaar en Hans Kraay Jr.

5 augustus 2011, 19.54 uur

Hans Kraay Junior is zondag te gast in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Studio Ajax. Hij zal het komende jaar een aantal keer aanschuiven als analist in het voetbalprogramma.

Studio Ajax gaat het derde seizoen in, en wordt wederom gepresenteerd door Hidde van Warmerdam.

Het programma wordt bij thuiswedstrijden van Ajax rechtstreeks uitgezonden vanuit de Arena, en viel het afgelopen seizoen op door de vele bekende namen die live te gast waren. Onder anderen Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Frank de Boer en Piet Keizer schoven aan.

Ook dit seizoen zullen bekende (oud-)Ajacieden hun opwachting maken. Zo is Klaas Jan Huntelaar te gast na de eerste thuiswedstrijd van Ajax op 14 augustus tegen Heerenveen. Hij zal de wedstrijd tussen zijn twee oude clubs beschouwen. Ook spelers van Ajax zullen bij thuiswedstrijden gelijk na de wedstrijd plaats nemen aan tafel bij Van Warmerdam.

Studio Ajax wordt na een thuiswedstrijd van Ajax altijd twintig minuten na afloop van de wedstrijd live uitgezonden. Bij uitwedstrijden van Ajax begint het programma op zondag om 18.10 uur op AT5. Naast de uitzendingen op AT5 zal ook Veronica iedere zondagavond om 23.15 uur Studio Ajax gaan uitzenden.