Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Babel boos op Johan Derksen

21 mei 2013, 09.28 uur · Aangepast 22 mei 2013, 15.21 uur

In het voetbalprogramma Voetbal International (VI) werd Ajacied Ryan Babel maandagavond door Johan Derksen in verband gebracht met het Turkse Kasimpasa.

Op Twitter liet de aanvaller van Ajax maandagavond direct weten dat je de uitspraak van 'iemand met een snor', Johan Derksen dus, vooral niet blind moet vertrouwen.

Volgens VI zou Babel 1,5 miljoen euro netto per jaar kunnen gaan verdienen in Turkije. Daarnaast zou hij op maar liefst 2 miljoen euro netto tekengeld kunnen rekenen. Na het afkopen van zijn contract bij het Duitse Hoffenheim, waarna hij de overgang naar Ajax kon maken, zou hij wel weer wat centen kunnen gebruiken, aldus Derksen.

Ik wil niet respectloos overkomen maar dit is een typisch voorbeeld dat je niet blind moet vertrouwen wat iemand met een snor uitkraamt..

— Ryan Babel (@RyanBabel) May 20, 2013 Met zijn Tweet lijkt Babel een mogelijke overgang naar Turkije op dit moment te ontkennen. Het is geen geheim dat Babel hoopt op een overstap naar een club in een grote buitenlandse competitie.