Start van hoofdcontent
nl

Gordon is ellende zat: 'Ik ga op wereldreis'

28 mei 2013, 09.55 uur · Aangepast 29 mei 2013, 10.59 uur · Foto: Frank Buis/AT5

De golf van ellende die het leven van Gordon momenteel overspoelt is de zanger en presentator niet in de koude kleren gaan zitten.

In De Telegraaf kondigt Gordon daarom ook aan drie maanden op wereldreis te gaan om de misère te ontvluchten.  'Het lijkt wel alsof ik de ellende aan mijn kont heb hangen. Maar ik kap ermee. Ik ben naar RTL gegaan en heb drie maanden verlof opgenomen. Ik ga op wereldreis', aldus de zanger. 

In de voorbije maanden kampte Gordon onder meer met gezondheidsproblemen, een afgezegd huwelijk, oververmoeidheid en gedoe met LA The Voices. Als klap op de vuurpijl was Gordon afgelopen weekend ook nog eens getuige van de dodelijke schietpartij in het Scheepvaartmuseum

En dit was de spreekwoordelijke druppel. 'Die heeft er flink ingehakt. Ik was voor het eerst sinds mijn herstel na de oververmoeidheid weer in Amsterdam op stap. En dan wordt er pal naast ons iemand van de planeet geschoten. Het is niet te geloven wat drank en drugs aan agressie kunnen losmaken. Ik moet écht bijtanken'.