Start van hoofdcontent
nl

Fajah Lourens zet nieuw pikant kiekje online

19 juli 2013, 13.35 uur · Aangepast 20 juli 2013, 12.01 uur

Fajah Lourens heeft haar volgers op Instagram wederom blij gemaakt met een pikant kiekje.

A la Heleen van Royen doet Fajah het dit keer in de spiegel van een hotelkamer. En er is drank in het spel! Na drie wodka moest Fajah van zichzelf even 150 squats doen om in vorm te blijven. En ze lijkt trots op het resultaat, want hier is de nieuwe blootfoto.

Fajah is bezig een 'killerbody' te ontwikkelen. Vorige week liet ze al haar killerbillen zien. En op deze foto ging ze ook deels uit de kleren.

Ze is zelf nog niet helemaal tevreden. 'Soms lijk ik perfect maar je zet jezelf natuurlijk nooit lelijk op de foto. Als ik mijn billen bij elkaar knijp onder een tl lamp ziet het er echt niet uit. Ik heb ook een vet rand onder mijn kont en als ik mijn benen aan span zie je amper verschil met ontspanning. Mijn bovenlichaam is droog en ik krijg eindelijk een beetje schouder maar met mijn benen heb ik nog een hele lange weg te gaan. Lijnen zijn nog ver te zoeken. Mijn zwakke punt is het eten ik smokkel best vaak en zo lang ik dat blijf doen zal resultaat lang op zich wachten', schrijft ze.

Gisteren was Fajah Lourens te gast in de Zwoele Stad van AT5. Ze vertelde daar over de liefde en 'Lik mijn reet, BNN!'. Bekijk de uitzending hier terug.