Start van hoofdcontent

Stad

nl

Man snijdt in hals van portier club Panama

20 juli 2013, 14.28 uur · Aangepast 21 juli 2013, 17.50 uur

Een portier van club Panama in Oost is afgelopen nacht gewond geraakt toen hij werd aangevallen met een scherp voorwerp.

Nadat club Panama om vier uur sluit, stapt er een vrouw op twee beveilgers die buiten staan af. Ze zegt dat ze is lastig gevallen en betast door een man die nog binnen is. De beveiligers treffen de man aan in de garderobe waar hij een andere vrouw lastig valt.

De vervelende man wordt meegenomen naar buiten en één van de beveiligers gaat weer naar binnen. De beveiliger die nog buiten staat raakt in discussie met de verdachte die op een gegeven moment een stekende beweging maakt met een scherp voorwerp. Hij raakt de beveiliger in de hals.

De beveiliger loopt een snijwond in zijn hals op en wordt door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is na de steekpartij gevlucht in de richting van Centraal Station. Het is een hindoestaanse man van 25 jaar met vlechtjes tot in zijn nek. Hij had een strak blauw shirt met lange mouwen aan en veel gouden kettingen om.