Start van hoofdcontent

Stad

nl

Amsterdamse Nikki (27) sinds zaterdag vermist

3 september 2013, 20.53 uur · Aangepast 5 september 2013, 21.29 uur

De politie heeft dinsdag in de woning van de vriend van de vermiste Nikki Lawalata een groot onderzoek gehouden. Het onderzoek in Almere heeft de politie niet dichterbij de vermiste vrouw gebracht, schrijft Dichtbij.

De politie verspreidde eerder een signalement en twee foto's van Nikki, de 27-jarige Amsterdamse wordt sinds zaterdag vermist. 

Haar auto, een witte Fiat 500, werd maandagmiddag leeg aangetroffen op de Poseidonsingel in Almere. Sindsdien is de politie een politie een grote zoektocht gestart. 

De politie houdt rekening met alle scenario’s omtrent de verdwijning van Nikki, en dus ook met een misdrijf. Nikki is mede-eigenaar van de Italiaanse winkel Il Sogno op de Koningsstraat.

Nikki is 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft een lichtgetinte huidskleur, bruine ogen, zwart haar en een litteken bij haar linkerwenkbrauw. 

Mensen uit de buurt van haar winkel omschrijven haar als een 'geliefd en gepassioneerd van haar werk', de buurt is dan ook geschokt door het nieuws dat ze verdwenen is.