Ajax A1 verspeelt voorsprong en verliest van AC Milan A1

2 oktober 2013, 23.23 uur · Aangepast 3 oktober 2013, 13.22 uur

Ook Ajax A1 had vanavond veel pech tegen AC Milan. Lang stond het 1-0, maar de wedstrijd eindigde in 2-3.

Middenvelder Melvin Vissers zette de thuisploeg na zeven minuten al op voorsprong. AC Milan nam vanaf dat moment de regie over, ook al stond het bij rust nog altijd 1-0, meldt Ajaxshowtime.com.

Na rust begonnen de jonge Milanezen wel met scoren. Het werd al snel 1-2. Centrale verdediger Branco van den Boomen maakte nog de gelijkmaker, maar een minuut later wist AC Milan alweer op voorsprong te komen.

Het eerste duel in de Youth League werd uit bij Barcelona met 4-1 verloren. In de Youth League spelen de A1-elftallen van clubs uit de Champions League dezelfde wedstrijden als de eerste elftallen.