Start van hoofdcontent
nl

Ruud en Estelle vechten scheiding uit bij de rechter

17 oktober 2013, 23.46 uur · Aangepast 1 november 2013, 16.53 uur · Foto: Kees van Oort

Ruud Gullit en Estelle Cruijff hebben donderdag maar liefst 8 uur gepraat in de rechtbank. De twee kunnen het niet eens worden over de invulling van details omtrent de scheiding.

Dat meldt Shownieuws. Het stel is al sinds 31 mei officieel gescheiden, maar kan het vermoedelijk niet eens worden over de invulling van onder andere het gezag over hun twee kinderen en de door Gullit te betalen alimentatie. Het is nu aan de rechter om een paar belangrijke knopen door te hakken.

Het is niet bekend hoe het gesprek verlopen is en dus ook niet wanneer er een definitief einde komt aan de vechtscheiding: 'Hoe lang het nog gaat duren, hangt natuurlijk af van de rechters', laat Ruud Gullit aan Shownieuws weten. Ondertussen hebben zowel Gullit als Cruijff een nieuwe relatie.

Op Twitter laat Gullit met enige regelmaat weten dat hij dolgelukkig is met de classy brunette (hierboven op de foto) die hij vorig jaar aan de haak sloeg en de nieuwe liefde van Estelle Gullit heet Badr Hari en doet iets met kickboksen.