Stad

Ook dit jaar geen Hartjesdagen

17 juli 2014, 00.10 uur · Aangepast 19 juli 2014, 12.14 uur · Foto: taxi1108

Whatsapp

De Hartjesdagen die half augustus gehouden zouden worden gaat dit jaar toch niet door. De plannen zijn te kort van te voren bekendgemaakt om het evenement goed te organiseren, aldus de organisatie.

'Liever dit jaar geen Hartjesdagen, dan halsoverkop een mooi plan slecht uitvoeren en daarmee het voortbestaan van de Hartjesdagen op het spel te zetten', schrijft Stichting Hartjesdagen op zijn website.

'Hoewel het plan ook bij de gemeente goed is ontvangen, is het verstandiger het geheel nader uit te werken en daarmee voor volgende jaar voor iedereen duidelijkheid en tijd voor vragen en aanpassingen te hebben.' De stichting laat weten dat het eind dit jaar een vergunningsaanvraag zal doen voor Hartjesdagen 2015. De financiële bijdragen worden bewaard voor volgend jaar.

De Hartjesdagen gingen vorig jaar niet door vanwege geldgebrek. Dit jaar werd er via Facebook geld ingezameld om het feest te organiseren.

De Hartjesdagen zijn een verkleedfeest op de Zeedijk. Veel mannen grijpen de gelegenheid aan om als vrouw te komen. Kijk hier en hier naar foto's van de laatste editie in 2012.

Whatsapp