Start van hoofdcontent

Stad

nl

Opnieuw verdachte opgepakt voor liquidatie Aytas Göraler

23 juli 2014, 16.25 uur · Aangepast 23 juli 2014, 22.38 uur · Foto: Martin Damen

De politie heeft woensdag opnieuw een verdachte aangehouden voor de betrokkenheid bij de liquidatie van Aytas Göraler. De 39-jarige oud-eigenaar van The Sand werd op 4 januari in het bijzijn van zijn familie doodgeschoten.

De 24-jarige verdachte werd woensdagochtend aanghouden in een penitentiaire inrichting in Alphen aan de Rijn. Hij wordt woensdag verhoord.

Op 18 juni werd er ook al een 24-jarige man aangehouden voor de moord. Hij werd twee dagen later weer vrijgelaten, maar is nog wel verdachte. Volgens zijn advocaat was er sprake van een misverstand.

Aytas Göraler werd op 4 januari rond 22.30 uur neergeschoten hij iets uit zijn kofferbak pakte. Toen hij werd neergeschoten had hij zijn zoontje van 1,5 jaar in zijn armen. Zijn 8-jarige dochtertje was ook getuige van de moord. De politie heeft eerder in het tv-programma Opsporing Verzocht het signalement van de schutter vrijgegeven.

The Sand
Göraler was mede-eigenaar van discotheek The Sand in Westpoort. In 2009 kreeg de club een nieuwe eigenaar. De huidige eigenaar heeft niets met het slachtoffer te maken.