Start van hoofdcontent

Stad

nl

Zeven miljonairs in Steenderenstraat in Zuidoost

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 1 januari 2015, 20.26 uur · Foto: Robin

Bewoners van de Steenderenstraat in Zuidoost die meespelen met de Postcodeloterij, hebben vanavond rond 19.00 uur te horen gekregen dat ze samen 21,85 miljoen euro hebben gewonnen.

Vanmiddag werd al bekend dat de PostcodeKanjer van 43,7 miljoen euro in het postcodegebied 1107 is gevallen. De helft van het prijzengeld ging naar de deelnemers die in het hele postcodegebied wonen, de andere helft naar deelnemers die ook de laatste twee letters goed hebben.

Vanavond maakte de Postcodeloterij bekend dat de winnende postcode 1107LA is, dat is de postcode van de Steenderenstraat. Er wonen daar zeven mensen met loten  en door het prijzengeld van bijna 22 miljoen zijn die winnaars allemaal miljonair geworden. 

De bewoners met loten uit de rest van het postcodegebied hebben beduidend minder gewonnen, zij moeten het prijzengeld met veel meer mensen delen en innen rond de vijfduizend euro per lot.  

De winnende postcode is 1107LA, dat is de Steenderenstraat. Zeven mensen zijn daar miljonair geworden! Zometeen worden ze verrast.

— Robin van Hijfte (@robinvanhijfte) January 1, 2015

Wat een geweldig begin van het nieuwe jaar! We mogen veel mensen mega prijzen uitreiken! #PostcodeKanjer pic.twitter.com/2UqsWaYLHs

— Nicolette van Dam (@NicoletteVanDam) January 1, 2015