Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Viktor Fischer maakt eerste minuten bij Jong Ajax

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 21 maart 2015, 22.37 uur

In februari 2014 liep hij een blessure op en nu dertien maanden later heeft Ajacied Viktor Fischer dan eindelijk zijn rentree gemaakt.

De Deense aanvaller maakte vanavond met Jong Ajax op bezoek bij De Graafschap zijn eerste wedstrijdminuten. Fischer begon in de basis en hield het 45 minuten vol, de wedstrijd tegen de Superboeren ging met 3-0 verloren. Mocht Fischer klachtenvrij blijven dan is het de bedoeling dat hij binnenkort weer mee gaat trainen bij het eerste. 

Fischer liep op 23 februari 2014 tijdens het thuisduel met AZ een hamstringblessure op. Hij onderging een operatie en kreeg tijdens zijn revalidatie een aantal keer een terugslag. Fischer belandde in 2011 in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde een jaar later al in de hoofdmacht van de club uit Amsterdam. Tot aan zijn blessure speelde de 20-jarige Deen een belangrijke rol in twee landstitels van Ajax.

 

Mooi beeld vanuit Stadion De Vijverberg: Viktor Fischer eindelijk weer in actie in het #Ajax-shirt. #graaja pic.twitter.com/LlVxK7H9CU

— AFC Ajax (@AFCAjax) March 21, 2015