Whatsapp

112

Tankstation overvallen aan Anthony Fokkerweg

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 2 augustus 2015, 19.56 uur

Zondagochtend rond 04.00 uur is de Texaco aan de Anthony Fokkerweg door twee mannen met een vuurwapen overvallen.

De twee mannen waren in het zwart gekleed en hadden gezichtsbedekkende kleding en capuchons over hun hoofd. De twee kwamen de shop van het tankstation binnen terwijl de medewerker zijn beveiligde ruimte had verlaten om zijn shop schoon te maken. De pompmedewerker werd door een van de overvallers bedreigd met een vuurwapen en onder schot gehouden. Hij moest omlaag blijven kijken, terwijl de andere de beveiligde ruimte in liep om de kassa leeg te maken.

Buit
De overvallers hebben een onbekend bedrag buitgemaakt. Naast het geld werden er ook enkele sloffen sigaretten meegenomen. Na de overval zijn de twee er op een zilveren scooter vandoor gegaan. De medewerker bleef ongedeerd. 

Getuigen
Tijdens de overval waren er enkele mensen aan het tanken. Zij hebben een getuigenverklaring afgelegd aan de politie. De politie roept andere getuigen op zich ook te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook is de overval vastgelegd op verschillende bewakingscamera's. De beelden zijn in beslag genomen door de politie. 

Het tankstation werd al zeker twee keer eerder overvallen.

Whatsapp