Start van hoofdcontent

Stad

nl

Advocaat Bénédicte Ficq en Badr Hari weer herenigd

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 29 september 2015, 17.37 uur

Advocaat Bénédicte Ficq is toch weer de advocaat van kickbokser Badr Hari. Tien dagen geleden legde Ficq de verdediging daags na het hoger beroep tegen Hari neer, hij wordt verdacht van een reeks geweldsmisdrijven in het Amsterdamse uitgaansleven.

In het bericht werd niet aangegeven waarom de advocaat de verdediging neerlegde, ook vandaag laat het advocatenkantoor van Ficq weinig los. 'Vruchtbaar overleg met Badr Hari heeft geresulteerd in herstel van de relatie advocaat-cliënt', twittert MKFW Advocaten. 

Lees ook: Advocaat Bénédicte Ficq legt verdediging Badr Hari neer

Tien dagen geleden zei Ficq moverende redenen te hebben. Volgens De Telegraaf zou Hari tegen Ficq gelogen hebben over zijn deelname aan een vechtsportgala dit weekend. Die deelname werd door Ficq bij de rechtbank aangedragen als argument om Hari niet opnieuw vast te zetten. Enkele minuten nadat het hof het verzoek van Ficq inwilligde, zou het toernooi hebben laten weten dat Hari zijn deelname had ingetrokken.

Vruchtbaar overleg met Badr Hari heeft geresulteerd in herstel van de relatie advocaat-cliënt. Nadere informatie zal niet verstrekt worden.

— MKFW Advocaten (@Ficq_Advocaten) September 29, 2015