Start van hoofdcontent

Stad

nl

Ziggo Dome waarschuwt Madonnafans voor lange zit

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 1 december 2015, 13.22 uur · Foto: Flickr.com / Matthias Muehlbradt

Alle Madonnafans die zaterdag en zondag naar de concerten van de Queen of Pop gaan in de Ziggo Dome, moeten zich voorbereiden op een lange avond. Niet omdat de show van de popster niet de moeite waard is, maar wel omdat Madonna nog al eens op zich laat wachten.

De Ziggo Dome en concertorganisator Mojo waarschuwen fans om niet te vertrouwen op een tijdig einde van de show. 'Madonna heeft echter af en toe de gewoonte om niet op tijd te beginnen (...) Het kan zijn dat ze in Nederland ook later het podium op gaat en het concert niet voor 23.00 uur eindigt', schrijft de concertzaal op haar site.

Alle fans wordt geadviseerd om met de auto naar het concert te komen, omdat er niet gegarandeerd kan worden dat het openbaar vervoer na het concert nog rijdt.

Voor alle automobilisten die zaterdag naar de Ziggo Dome toe komen, is het ook nog even oppassen dat ze niet in de stoet van Madonna zelf terecht komen. De zangeres komt met 32 trucks en 13 tourbussen naar Amsterdam. Daarnaast speelt Ajax zaterdagavond thuis in de Arena.