Start van hoofdcontent

Stad

nl

Madonna-fans wachten ruim een uur op Queen of Pop

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 6 december 2015, 09.42 uur · Foto: Floris van Raaijen / Foto ingestuurd via AT5 Whatsapp (06-51190938)

Ze zou om 21.00 beginnen, maar dat werd ruim een uur later. Madonna staat vanavond en zondagavond in een uitverkochte Ziggo Dome en hoewel alle fans gewaarschuwd waren, was het wachten toch best pittig in die drukte.

De concerthal en organisator Mojo waarschuwden fans al dat de Amerikaanse artiest de neiging heeft om te laat aan haar shows te beginnen. Fans werden daarom opgeroepen om allemaal met de auto te komen en er niet op te vertrouwen dat ze nog met het openbaar vervoer thuis zouden komen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, maar met een paar duizend man in een zaal valt dat niet mee, getuige alle tweets die een uur lang verstuurd werden. Toch maakte het optreden van de zangeres een hoop goed. 'Madonna was on fire!', laat een concertganger aan AT5 weten. 

Ik begrijp dat Madonna haar fans laat wachten #manmanman Wat een kolder

— Juffr. Annie (@anitaei) 5 december 2015

We zijn erover uit: @Madonna zit bij @AFCAjax

— Ebru Umar (@umarebru) 5 december 2015

@Moverbe @Madonna ik moet plassen

— Herr Seite (@HerrSeite) 5 december 2015

Well I Do feel like a Virgin: waiting for an artist (#Madonna) for TWOhours 'for the very first time' :( pic.twitter.com/dmfYa7FyFD

— Peter Gersen ENG+NL (@PeterGersen) 5 december 2015

Het fijne van Twitter is dat ik nu (zeker) weet dat ik morgen pas tussen half tien en tien in @ZiggoDome hoef te zijn voor concert @Madonna.

— Friso Huizinga (@frisohuizinga) 5 december 2015

 Om iets over 22.00 uur werd het lange wachten beloond en kwam Madonna met een enorme entourage het podium op. Dat deed ze natuurlijk niet lopend, maar wel vanuit de hoogte in een kooi

Daar is ze! Madonna in @ZiggoDome. pic.twitter.com/Da5QJApEi5

— Pierre Oitmann (@Audiotist) 5 december 2015
Flickr.com / Matthias Muehlbradt