Dries Roelvink zingt voor uitgemergelde hond

Het benefietconcert voor Homer, de uitgemergelde en verwaarloosde hond die werd afgegeven bij Dierenasiel Amsterdam, begint steeds meer vorm te krijgen.

Homer werd in een plastic tas gevonden toen hij zes weken oud was. Het beest werd toen verzorgd door de mensen die hem vonden, maar zij konden de zorg niet aan. De Stafford is toen bij het dierenasiel gebracht door de eigenaren, die daarbij weer logen dat de hond vijf dagen hulpeloos op straat had gelopen.

Er is drieduizend euro nodig om Homer te behandelen, om dat bij elkaar te krijgen wordt het benefietconcert aankomende zaterdagavond in Grand Café Cinetone aan de Duivendrechtsekade gehouden. Deze week is bekend geworden dat de zangers en zangeressen die zullen komen onder andere Dries Roelvink, Willeke Schoonewille en Kay van Raamsdonk zijn. 

Omdat de drieduizend euro voor de behandeling is opgehaald, gaat het geld ook naar andere asieldieren. Een kaartje kost zaterdag tien euro en van ieder drankje gaat een halve euro naar het dierenasiel toe.