Deze week in Bureau 020: Week 25

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 27 juni 2016, 13.19 uur

Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de volgende zaken.

De complete uitzending nog bekijken kan op AT5.nl/bureau020.

Mishandeling
Begin mei zijn twee mannen mishandeld aan de Maritzstraat in Oost. Nadat een onbekende man naast de twee komt fietsen en begint te schelden met woorden als ' homo' en ' flikker' stopt er een auto waar 3 anderen mannen uitstappen. Ze mishandelen de twee mannen en gebruiken zelfs pepperspray tegen de slachtoffers. Er zijn duidelijke signalementen van de 4 daders. 

abc5media_video_0

Baby Sloterplas
In het onderzoek naar de overleden baby die gevonden werd aan de Sloterplas wordt er dringend gezocht naar de moeder. Zij heeft mogelijk zeer grote psychische nood. Er wordt rekening gehouden met kinderdoding.

abc5media_video_1

Moord op fietsenmaker

De 49 jarige Temel Kobya werd in zijn fietsenzaak aan de Jan Tooropstraat doodgestoken. Er is een verdachte aangehouden. De politie heeft ook een steekwapen gevonden in de omgeving van de fietsenzaak, maar wil heel graag weten of iemand een man heeft gezien die mogelijk het moordwapen heeft weggegooid.

In deze zaak heeft het rechercheteam nog een aantal aanvullende vragen. Deze vragen zijn ook in het Turks en het Marokkaans beschikbaar. 

abc5media_video_2


De complete uitzending nog bekijken kan op AT5.nl/bureau020.