Start van hoofdcontent

Ajax

NL
V

Bosz moet Colombiaanse aanwinsten nog even missen

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 3 juli 2016, 19.49 uur

Ajax vertrekt morgen met 25 spelers naar Oostenrijk voor een trainingskamp. De nieuwe trainer Peter Bosz moet de Colombiaanse aanwinsten Mateo Cassierra en Davinson Sanchez nog missen. Arek Milik mag nog vakantie vieren na zijn inspanningen met Polen op het EK.

De bedoeling is dat Cassierra vanuit Colombia rechtstreeks naar Oostenrijk vliegt en daar dinsdag arriveert. Hij is in afwachting van de juiste papieren en vergunningen. Sanchez is nog niet bij Ajax omdat hij met zijn club Atlético Nacional in de Copa Libertadores moet uitkomen.

Trainer Bosz neemt ook enkele talenten mee naar Mayrhofen. Robert Muric, Frenkie de Jong, Kasper Dolberg, Django Warmerdam, Matthijs de Ligt en Pelle Clement mogen zich aan de opvolger van Frank de Boer laten zien. De internationals Jasper Cillessen, Joël Veltman, Kenny Tete en Riechedly Bazoer haken ook weer aan.

Richairo Zivkovic heeft eveneens een uitnodiging ontvangen. Ajax speelt tijdens het trainingskamp op zaterdag 9 juli een oefenduel met FC Liefering.