Start van hoofdcontent

Stad

nl

Doodgeschoten Rosleny Magdalena had net dochter naar school gebracht

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 19 november 2016, 13.03 uur

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van de schietpartij op het Maldenhof in Zuidoost, waarbij de 28-jarige Rosleny Magdalena om het leven kwam.

De rechercheurs willen onder meer weten of iemand iets bijzonders is opgevallen toen Magdalena haar 6-jarige dochtertje die ochtend wegbracht naar een school aan het Holendrechtplein. 'Misschien heeft iemand gezien dat de vrouw gevolgd werd toen ze van school wegfietste in de richting van het Maldenhof.'

Tijdens de sectie op het lichaam van Magdalena is vast komen te staan dat door het schieten meerdere vitale organen zijn geraakt. Door die verwondingen is zij komen te overlijden. Duikers hebben in het water onder het bruggetje waar het slachtoffer werd aangetroffen gezocht naar het moordwapen, maar zij hebben niets bijzonders aangetroffen.

Lees ook: Omgekomen moeder uit Zuidoost is 28-jarige Rosleny Magdalena

De politie is op zoek naar mensen die donderdagochtend mogelijk iets bijzonders hebben gezien op- of in de omgeving van het Maldenhof, het Gaasperdammerpad en het Reigersbospad. Ook wil de recherche praten met mensen die meer weten over het privéleven van Magdalena.