Start van hoofdcontent
nl

Bureau 020: Wat is er met Rosleny Magdalena gebeurd?

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 23 november 2016, 18.35 uur

Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de volgende zaken.

Politie zoekt dader en twee specifieke getuigen van dodelijke schietpartij Ten Katestraat.
De politie heeft het signalement vrijgegeven van de schutter van de dodelijke schietpartij waarbij Naoufal Mohammadi (18) als onschuldige omstander om het leven kwam. Ook doet de politie een oproep aan twee specifieke getuigen om zich te melden. 

abc5media_video_0

 
Deze man randde een jonge vrouw aan en stal haar fiets. 
Er is een compositietekening gemaakt van de man die op zondag 6 november een jonge vrouw bij de afslag S112 van haar fiets trok. Hij trapte en sloeg haar, randde haar aan en ging er vervolgens vandoor op haar fiets. 
abc5media_video_1
 
Veel onduidelijkheid over moord op Rosleny Magdalena.
Als Rosleny Magdalena naar huis fietst nadat zij haar dochtertje naar school heeft gebracht wordt zij op het fietsbruggetje bij het Maldenhof in Zuidoost beschoten. Ze wordt dodelijk getroffen door twee kogels. Alles wijst op een gerichte actie maar over de motieven van de dader is nog weinig bekend.
abc5media_video_2
 
Beloning van vijftienduizend euro uitgeloofd aan gouden tipgever moordzaak Suzanne Boon.
De Amsterdamse Suzanne Boon werd sinds januari vermist en op 29 maart gevonden in een bos bij Nunspeet. Ze was door geweld om het leven gebracht. Vermoedelijk weten mensen in de directe omgeving van Boon meer en de politie hoopt ze met deze beloning over te halen zich te melden. 
abc5media_video_3