Start van hoofdcontent

Stad

nl

Seksclub LV aan de Middenweg moet de deuren sluiten

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 21 juli 2017, 20.03 uur

Seksclub LV aan de Middenweg is gedwongen dicht. Er werd cocaïne, MDMA en GHB gevonden in de tassen van medewerkers van de club.

De gemeente laat weten dat de afgelopen jaren verschillende meldingen van handel in harddrugs waren binnengekomen. Daarop werd besloten tot een grootschalige controle. Die vond op 17 december plaats. Bij die controle werden de drugs gevonden.

De burgemeester besloot de club te laten sluiten, maar de eigenaar ging in beroep tegen dat besluit. Gisteren oordeelde de voorzieningenrechter dat het voornemen tot sluiting rechtmatig was. vanaf vier uur vandaag is LV gedwongen dicht.

UPDATE 21-7
De uitbater van de club laat aan AT5 weten dat seksclub LV weer geopend is. Tegenover Het Parool laat ze weten blij te zijn dat de 'grootste en meest luxueuze seksclub van de stad' weer open mag. 'We hebben in goed contact met het stadhuis afspraken met de gemeente kunnen maken.'

Het AT5-programma Straten van Amsterdam was vorige maand nog te gast in LV en kreeg een exclusieve rondleiding (vanaf 18:30):