Start van hoofdcontent

Stad

nl

Telefoon Sabrina Oosterbeek stond voor het laatst aan in Reigersbos

18 april 2017, 23.44 uur · Aangepast 19 april 2017, 00.13 uur

De telefoon van de vermiste Sabrina Oosterbeek uit Zuidoost stond voor het laatst aan in Reigersbos. Dat blijkt uit de telecomgegevens die de politie bekend heeft gemaakt. Ook blijkt dat ze vlak voor haar vermissing contact had met onder meer drugsdealers en verslaafden.

De 30-jarige Sabarina vertrok in de nacht van 7 op 8 maart rond 02.45 uur vanuit haar flat Geldershoofd in Zuidoost. Ze zei tegen haar vriend dat ze een afspraak had en dat ze haar fiets ging verkopen. Met wie ze de afspraak heeft ze niet gezegd. Op bewakingsbeelden is te zien dat ze met haar fiets haar flat verlaat.

Lees ook: 10.000 euro voor gouden tip vermissing Sabrina Oosterbeek

Uit de telecomgegevens blijkt dat ze waarschijnlijk naar de wijk Reigersbos is gegaan. Hoewel de logische route via het Nelson Mandelapark loopt, blijkt uit de telefoongegevens dat ze waarschijnlijk richting de Gaasperplas is gegaan. Rond 04.00 uur had ze voor het laatst telefonisch contact. Daarna heeft de telefoon nog wel enige tijd aangestaan, maar is het signaal daarna gestopt.

De politie vraagt particulieren met bewakingscamera's om nog eens goed te kijken of Sabrina die nacht op beelden te zien is. Uit telefoongegevens blijkt dat Sabrina die nacht contact had met onder meer drugsdealers en verslaafden. Helaas verloopt het contact met die mensen en de politie moeizaam, aldus een woordvoerder bij Opsporing Verzocht.

In verband met het onderzoek zet de politie woensdag een container neer op het Annie Romeinplein in Zuidoost. De politie hoopt dat mensen daar binnenlopen om hun tips over de vermissingszaak te geven. Aan het einde van de uitzending had de politie veertien tips over de zaak binnen.