Start van hoofdcontent

Stad

nl

Brandweerduikers zoeken met paragnost naar Sabrina Oosterbeek in Abcoude

19 april 2017, 18.36 uur · Aangepast 19 april 2017, 21.01 uur

De brandweer heeft vanmiddag met een duikteam in Abcoude gezocht naar de vermiste Sabrina Oosterbeek. Een paragnost had 'informatie ontvangen' die zou passen bij de vermissing van de vrouw uit Zuidoost.

Volgens de paragnost zou het stoffelijk overschot van Sabrina daar in het water langs het Ruwelspad liggen. De brandweerduikers uit Amsterdam reden samen met de paragnost naar de plek. De familie was niet betrokken bij het uitvoeren van de zoektocht.

De duikers hebben een uur lang het water afgezocht, maar hebben Sabrina niet aangetroffen. De politie benadrukt dat het onderzoeksteam niet bij de actie betrokken was en zij geen aanwijzingen hebben dat Sabrina zich in Abcoude bevindt. Wel waren zij door de brandweer van de zoektocht op de hoogte gesteld.

Lees ook: Politie flyert al hele dag in Zuidoost voor vermiste Sabrina

De 30-jarige vrouw verdween in de nacht van 7 op 8 maart zonder geld of pinpas. De politie gaat inmiddels uit van een misdrijf. De politie heeft vandaag de hele dag geflyerd in Zuidoost om meer over haar verdwijning te weten te komen. In bureau 020 vandaag meer aandacht voor de verdwijning.