Start van hoofdcontent
nl

Lil' Kleine verscheurt 1000 euro als reactie op haters

29 mei 2017, 18.30 uur

Lil' Kleine heeft een filmpje gemaakt waarin hij twee briefjes van 500 euro verscheurt. Dat deed hij na kritiek op zijn uitgavenpatroon.

De 22-jarige rapper gaf afgelopen weekend in interview in de Volkskrant waarin hij vertelde meer dan 500 euro per dag uit te geven aan levensonderhoud. 'Dat is niet zo moeilijk, hoor. Als jij gaat eten in de avond voor 300 euro, heb je overdag nog maar 200 euro om uit te geven', lichtte hij toe.

@ionicasmeets Als antwoord op al je reacties ? pic.twitter.com/Fi2wnGinQv

— Lil' Kleine (@LilKleine) 28 mei 2017

Blijkbaar is de levensstijl van de geboren Amsterdammer niet voor iedereen herkenbaar, want er werd op sociale media met enige hoon en/of afgunst op zijn uitspraken gereageerd. Lil' Kleine besloot origineel terug te slaan door in een Snapchat-filmpje de biljetten van 500 euro te verscheuren en op zijn hoofd te plakken.

Bekend om imago
Verschillende toonaangevende showbizzmedia zijn er nog niet uit of deze actie van Lil' Kleine geslaagd is. 'Lachen of belachelijk', vraagt Linda zich af. Cosmopolitan zit met de handen in het haar: 'Vind jij dit te ver gaan?'

Enige duiding komt van personal branding-expert Nancy Poleon. 'Lil' Kleine staat inderdaad bekend om zijn imago', legt zij uit tegenover Linda. 'Wat hij in de video doet, is moreel niet leuk, maar hij doet dat omdat hij denkt dat het bij zijn imago past.'