Start van hoofdcontent

Stad

nl

Muzikale familie zingt over verhuizing naar Amsterdam

10 juli 2017, 09.47 uur · Aangepast 10 juli 2017, 11.31 uur

Een Amerikaans gezin is zo enthousiast over hun verhuizing naar Amsterdam dat ze er een liedje over hebben gemaakt. En dat gaat nu de hele wereld over.

Vader en moeder Muller en hun twee kinderen verhuizen in augustus van Silicon Valley naar de stad en zijn verheugd om zich onder te mogen dompelen in de wereld van frikandellen, Sinterklaas en de socialistische verzorgingsstaat.

'We ruilen ons recht op wapenbezit in voor gezondheidszorg en Heineken', zingen de Mullers in deze video. Die is inmiddels al verschenen op websites zoals die van The Daily Mail.

Ook al gaan ze negen maanden per jaar de zon missen, toch kijken ze ernaar uit om zich in oranje outfits te hullen op Koningsdag. Zoon Quinn (15) heeft zelfs al geoefend op de juist uitspraak van 'Van Gogh'. Dochter Tesla (9) lijkt gefascineerd door de Nederlanders die hun gordijnen open houden zodat iedereen naar binnen kan gluren.

Het muzikale verhuisbericht doet het goed op internet. Nu is het hopen dat de toekomstige buren ook zo enthousiast zijn over de zingende familie.