Start van hoofdcontent
NL
V

Tim Hofman doet aangifte tegen huisbaas vanwege gebroken kaak

15 augustus 2017, 22.19 uur

Tim Hofman en andere leden uit het team van het onlineprogramma #BOOS gaan aangifte doen tegen de Nijmeegse huisbaas Ton Hendriks. Dat heeft BNNVARA bekendgemaakt.

'Voor de mensen die zich afvragen of we aangifte doen: ja, deze mannen hebben Tim een gebroken kaak geslagen. Dus die doet aangifte. Net als de mensen uit zijn team en BNNVARA', zo schrijft de omroep in een persbericht. 

Donderdag vertellen Tim en zijn team hun kant van het verhaal in een nieuwe aflevering van #BOOS, zo kondigde de presentator vandaag in een video aan. 

Gisteren werden Tim Hofman en zijn team in Nijmegen aangevallen door huisbaas Ton Hendriks. De presentator ging verhaal halen omdat een jonge huurster onopgeloste klachten had over Hendriks. Wat er precies is gebeurd waardoor de huisbaas het nodig vond om geweld te gebruiken is vooralsnog niet duidelijk. Naast Tim Hofman raakte ook een cameraman gewond.

Hendriks liet gisteren al zijn kant van het verhaal weten. Hij zegt dat Tim hem eerst probeerde te slaan. Ook de huisbaas gaat aangifte doen.