Vermiste Anne (25) kwam niet opdagen op afspraak in Amsterdam

De sinds vrijdagavond vermiste Utrechtse Anne Faber (25) kwam afgelopen zaterdag niet opdagen bij een afspraak in Amsterdam. Dat meldt haar vriend op Facebook.

In een laatste appbericht vrijdagavond aan haar vriend stuurde Anne een selfie in de regen. Sindsdien is niets meer van haar vernomen. Vrienden van Anne hebben inmiddels in Baarn opsporingsposters opgehangen. Daar zou namelijk de laatste selfie zijn genomen.

Urenlange fietstocht
Haar vriend Nathanael Fidder schrijft: 'Ze was rond half vijf begonnen aan een urenlange fietstocht, onbekend waarheen precies. Ze zou weer bij mij thuis terug komen, daar wijst alles op. M’n appjes heeft ze sinds 19.45 niet meer gelezen (1 vinkje). Vooralsnog is er geen enkel spoor.'

Op een afspraak in Amsterdam kwam ze gisteren ook niet opdagen. Fidder schrijft van het ergste uit te gaan. Zijn bericht is op Facebook inmiddels ruim 60.000 keer gedeeld.

De politie zegt alle scenario's over de verdwijning van Anne open te houden. De recherche probeert onder andere via telefoongegevens haar verblijfplaats te achterhalen.