Start van hoofdcontent

112

nl

Vijf tips na verscherpte beelden van moordenaars Djordy Latumahina

15 november 2017, 17.49 uur · Aangepast 6 maart 2018, 17.06 uur

Gisteravond heeft de politie opnieuw aandacht gevraagd voor de moord op Djordy Latumahina. Één van de schutter was een witte man, waar de politie meer informatie over wil hebben. Ondertussen zijn er al vijf tips binnengekomen.

In maart werd al een aantal verdachten opgepakt, de politie zoekt nog altijd naar informatie over één van de mogelijke schutters. Het gaat om een blonde man, hij heeft volgens de recherche ook op Latumahina geschoten.  Hij droeg die dag een donkerblauwe jas met capuchon, een lichte spijkerbroek en donkere schoenen met witte zolen.

Op de beelden zijn de drie daders te zien die de Kruisweg oversteken in Hoofddorp. Dat is de plek waar ze met een lekke band strandden, vluchtend vanuit Amsterdam. De politie houdt er rekening mee dat het drietal even later werd opgepikt door een donkere Mercedes Vito. 

Vergismoord
Op 8 oktober 2016 wordt Djordy Latumahina van dichtbij doodgeschoten in een parkeergarage. Zijn vriendin raakt ernstig gewond. Achteraf blijkt dat de schutters Latumahina aanzagen voor iemand anders. 

Naast de donkere Mercedes Vito en de Volkswagen Caddy, heeft de politie aanknopingspunten dat er nog meer auto's zijn gebruikt. Het zou gaan om een rode Suzuki Alto, een zwarte Volkswagen Jetta en een zwarte Seat Leon.

Facebook