Start van hoofdcontent

112

nl

Buurvrouw slachtoffer Djakartaterras: 'Ik hoorde een schreeuw die door merg en been ging'

15 november 2017, 18.48 uur · Aangepast 15 november 2017, 19.13 uur

Een buurtbewoner van het Djakartaterras in Oost heeft diverse harde schreeuwen gehoord in de nacht dat er in de straat een 27-jarige vrouw werd gevonden. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen op het trottoir aangetroffen. Ze werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

'Ik weet alleen dat ik zaterdag op zondagnacht boven mij behoorlijk geschreeuw hoorde. Toen schrok ik wakker, toen dacht ik; misschien een studentenfeestje. Een kwartier erna hoorde ik een schreeuw die door merg en been ging. Toen zat ik rechtop in bed. Ik keek naar beneden en ik zag iemand liggen', vertelt een buurvrouw.

Het overlijden van de vrouw is nog omgeven door raadsels. De politie werd rond 02.45 uur gealarmeerd door buurtbewoners die het alarmnummer hadden gebeld. 'Natuurlijk is nog geprobeerd haar te reanimeren. Al snel werd duidelijk dat het letsel zo ernstig was, dat ze ten gevolge daarvan kwam te overlijden', meldt de politie.

Het slachtoffer woonde in de straat waar ze werd aangetroffen. Wie tips heeft over de zaak wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.