Start van hoofdcontent

Stad

nl

Kattenzaak Waterlooplein in top 3 slechtste slogans

15 december 2017, 10.56 uur · Foto: Google Maps

'Alles om uw poes mee te verwennen. Ook als u een kater heeft'. Met die leus heeft kattenspeciaalzaak 4 Cats aan het Waterlooplein de top 3 bemachtigd voor de slechtste slogan van 2017.

De zaak neemt het op tegen 'Voor iedere gleuf een doos' van Moniss verpakkingsmaterialen uit Lelystad en 'Van kop tot kont, worst in de mond' van de worstenbroodjes van Millse molen De Korenbloem uit Mill.

Van 8 tot en met 14 december kon er gestemd worden op de tien genomineerde slogans van de jury van slechtsteslogans.nl. De kattenzaak laat leuzen als 'Haring is caring', 'Wij zeggen geen chardo-nee tegen de borrel', 'We make it transpossible' en 'Wees geen domme gans, steun de Dierenambulance!' achter zich.

'Zit je haircut'
De verkiezing van de Slechtste Slogan vindt voor de zesde keer plaats. Vorig jaar ging de twijfelachtige eer naar hairsalon Local Heroes uit Utrecht met de slogan 'Zit je haircut'. Eerdere winnende slogans waren onder meer 'Iedere paal gaat erin' en 'Een timmer timmert, een tandarts boort… maar wij zitten lekker in Velsen Noord'.

Het 'winnende' bedrijf ontvangt de Blauwe Tegel tijdens De Avond van Taal op zaterdag 30 december om 20.30 uur op NPO 2.