Start van hoofdcontent

Stad

nl

Verliefde Britse toerist zoekt bewoonster Admiraal de Ruijterweg

13 augustus 2018, 09.49 uur · Aangepast 13 augustus 2018, 10.17 uur

Toerist Josh uit Wales is via een brief op zoek naar een bewoonster van een appartement aan de Admiraal de Ruijterweg in West.

Hij heeft de vrouw tijdens de Canal Parade ontmoet en belandde uiteindelijk in haar appartment. 'Helaas moest ik die nacht naar huis vliegen en in de haast ben ik haar naam en contactgegevens vergeten', zo staat in de brief.

Wanhopig
Josh heeft een of meerdere brieven per post naar een willekeurig adres in de straat gestuurd. Hij schrijft 'wanhopig' te zijn en geen andere opties te hebben om de vrouw te vinden. In de brief vraagt de Brit of bewoners haar kennen. Als dat niet het geval is, dan vraagt hij of ze de brief bij hun buren bezorgen. 

De Brit denkt dat de vrouw ongeveer 25 jaar oud is en dat haar naam begon met een J of een G. 'Ze woont met een huisgenoot in een appartement op de bovenste verdieping, waarschijnlijk bij een tramhalte in de buurt.' In de brief staat een foto van zijn outfit die dag, een wit T-shirt en konijnenoortjes op zijn hoofd. 

Afhankelijk
Hij hoopt dat bewoners hem bellen of mailen als ze weten wie de vrouw is, of dat ze de vrouw vragen contact met hem op te nemen. 'Ik weet dat de Admiraal de Ruijterweg een grote straat is en dat deze poging zeer optimistisch is, maar ik ben afhankelijk van hulp van uw buurt.'

Josh is per mail te bereiken via [email protected]