Start van hoofdcontent

112

nl

Vier doden bij familiedrama in woning Stadionbuurt

1 oktober 2018, 02.25 uur · Aangepast 1 oktober 2018, 09.48 uur

In een woning in de Herculesstraat in Zuid heeft in de nacht van zondag op maandag een schietpartij plaatsgevonden, daarbij zijn vier dodelijke slachtoffers gevallen. De politie houdt rekening met een familiedrama.

UPDATE 8.15 uur: De politie laat weten dat de dodelijke slachtoffers een meisje van 5, twee vrouwen en een man zijn. Het gaat om familieleden van elkaar.
 
Forensisch specialisten zijn in de woning en doen onderzoek naar wat er zich in de woning heeft afgespeeld, meldt een woordvoerder van de politie aan AT5.

Straat afgezet
Volgens een getuige is de hele Herculesstraat afgezet door de politie. Op de hoek van de straat staan grote blauwe schermen. De straat is ook maandagochtend nog afgesloten. 

Enkele buurtbewoners reageren verrast als ze de deur uit komen en de politie zien. Ze heben niks gehoord, maar zijn wel geschrokken van het nieuws. 

Vier doden aangetroffen na schietincident in een woning aan de Herculesstraat in Amsterdam-Zuid. De recherche houdt rekening met het scenario van een familiedrama. Het onderzoek, oa door forensisch specialisten is in volle gang. Meer informatie wordt op dit moment niet verstrekt.

— Politie Amsterdam eo (@Politie_Adam) October 1, 2018