Start van hoofdcontent

112

nl

Man met glas in nek gestoken in Leidsestraat

28 december 2018, 08.12 uur · Aangepast 28 december 2018, 12.17 uur

Op de hoek van de Leidsestraat en de Lange Leidsedwarsstraat is vanmorgen vroeg een man neergestoken. Volgens omstanders is het slachtoffer in zijn nek gestoken met een kapot bierflesje, de politie kan dat niet bevestigen.

In één van de cafés zou een ruzie zijn ontstaan die voor de deur van de horecagelegeneheid uit de hand liep. Op het plaats delict liggen resten van een bierflesje. De straat is afgezet voor onderzoek.

Over de identiteit en de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. Rond 7.30 uur werd er een traumateam opgeroepen en is het slachtoffer direct naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden en doet onderzoek.

Bij steekincident Leidsestraat hoek Lange Leidsedwarsstraat #Amsterdam is een persoon gewond geraakt en overgebracht naar ziekenhuis. Verdachte aangehouden. Politie doet onderzoek.

— Politie Amsterdam eo (@Politie_Adam) 28 december 2018

Bij steekincident Leidsestraat #Amsterdam is een tweede verdachte aangehouden. Lange Leidsedwarsstraat tijdelijk nog deels afgesloten in verband met politieonderzoek.

— Politie Amsterdam eo (@Politie_Adam) 28 december 2018

Man met kapotgeslagen bierflesje in nek #gestoken in Leidsestraat #Amsterdam centrum. De melding van de #steekpartij kwam vrijdagochtend omstreeks 07:30 uur binnen. Voorafgaand was een ruzie tussen 2 personen. Twee verd aangeh. Politie doet onderzoek @Politie_Adam @AmbuAmsterdam pic.twitter.com/FCGFF1iYh0

— Martin Damen (@martindamen58) December 28, 2018